ПВЦ плочи Lightex МЕБ

плътност
0,48 - 0,55 г/см3
размери
1,22 м х 2,44 м
приложение
интериорно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
1220 х 244010; 12; 15; 18; 19; 25
Опис
  • PVC плочи со тврда површина
  • Употреба: во мебел индустријата, сечење на 3D букви и др.

ПВЦ пенести плочи Lightex МЕБ

 
споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ