Пенокартон Foam-X бeл

печат
UV
приложение
интериорно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
700 х 10005
1000 х 14003; 5; 10
1220 х 24405
Опис
  • Исклучително лесни плочи
    • срцевина од полиуретанова пена
    • страни од повекеслојна хартија со заштита
  • Боја: бела
  • Добра стабилност на димензиите
  • Начин на обработка: печатење, сечење, ламинирање, лепење
  • Материјалот е погоден за интерна употреба: POS/POP, висечки табели, дизајн на витрини, фото рамки и др.
Документација
Пенокартон за дигитален UV печат FOAM-X

Пенокартон за дигитален печат

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ