Конус со табла

тип
двустранна

Карактеристики

Опис

 

  • Патен конус со двострана правоаголна, пластична табла за брендирање
  • Димензии на таблата: 350 мм х 405 мм
  • Погодна за поставување пред трговски објекти, места за паркирање, маркирање на товаро-разтоварни дејности и т.н.
Конус со двстрана пластична табела споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ