Плексиглас во боја екструдиран Akrylon XT

приложение
външно

боја
3910
2450
2470
2220
2240
2350
2650
2020

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
2050 х 30503
Опис
  • Плексиглас во боја - екструдиран акрилен плексиглас
  • Добра отпорност на UV, хемикалии и разредувачи
  • Начин на обработка: термооформување, виткање и др.
  • Употреба: изработка на производи од акрил, светлечки табели, лице на 3D букви, постоља за рекламни брошури, сталажи во магацини, декорација на изложбени плочи и витрини, звучна изолација и др.
Цветен плексиглас PMMA Akrylon

Плексиглас во боја екструдиран (PMMA)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ