Плексиглас проѕирен екструдиран Akrylon XT

приложение
външно

Карактеристики

Дебелини

1.8мм
2мм
2.5мм
3мм
4мм
5мм
6мм
8мм
10мм
15мм
20мм

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
2050 х 30501.8; 2; 2.5; 3; 4; 5; 6; 8; 10; 15; 20
Опис
  • Плексиглас проѕирен - екструдиран акрилен  плексиглас ( PMMA )
  • Добра отпорност на UV, хемикалии и разредувачи
  • Начин на обработка: ласерно сечење, термооформување, аглување и др.
  • Употреба: изработка на, светлечки табели, лице на 3D букви, постоља за рекламни брошури, сталажи во магацини, декорација на изложбени плочи и витрини, звучна изолација и др.
Плексиглас прозрачен екструдиран

Плексиглас проѕирен екструдиран ( PMMA )

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ