Плексиглас проѕирен мат екструдиран Akrylon XT

приложение
външно

боја
2910

Карактеристики

Сечење
За сечење на таблите се наплаќа по 100 ден. + 18% ддв за едно парче.
Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
2050 х 30503
Опис
  • Плексиглас проѕирен мат екструдиран (PMMA) 
  • Добра отпорност на UV, хемикалии и разредувачи
  • Начин на обработка: термоформување, виткање и др.
  • Употреба: изработка на производи од акрил, светлечки реклами, лице на 3D букви, постоља за рекламни брошури, сталажи во магацини, декорација на изложбени плочи и витрини, звучна изолација и др.
Плексиглас прозрачен екструдиран

Плексиглас проѕирен мат екструдиран (PMMA)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ