Плексиглас проѕирен екструдиран Palglas

приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
2050 х 30502; 3; 4; 5; 6; 8; 10
Опис
  • Плексиглас проѕирен екструдиран ( PMMA ) 
  • Пропустливост на светлина - 92%
  • Добра отпорност на UV, хемикалии и разредувачи
  • Начин на обработка: термооформување, обработка на CNC рутер, ласерно сечење и др.
  • Употреба: изработка на производи од акрил, светлечки паноа и табели, декорација на изложбени витрини, изработка на мебел, постоља за рекламни брошури, звучна изолација и др.
Плексиглас прозрачен екструдиран Проѕирен плексиглас (PMMA) споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ