Плексиглас опал екструдиран Palglas

приложение
външно

Карактеристики

Дебелина
Дебелина (мм) 
2 
3 
4 

За сечење на таблите, се наплаќа по 100 ден. + 18% ддв од едно парче.

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
2050 х 30502; 3; 4
Опис
  • Плексиглас опал екструдиран (PMMA) 
  • Добра отпорност на UV, хемикалии и разредувачи
  • Начин на обработка: термооформување, обработка на CNC рутер, ласерно сечење и др.
  • Употреба: изработка на производи од акрил, светлечки паноа и табели, декорација на изложбени витрини, изработка на мебел, постоља за рекламни брошури, звучна изолација и др.
Плексиглас опал екструдиран Плексиглас (PMMA) - опал споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ