Плексиглас LED опал екструдиран Akrylon XT

приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
2050 х 30503
Опис
  • Плексиглас (PMMA) екструдиран - опал 2950 (diffusion opal)
  • Ја подобрува дифузијата на светлината во LED системите - светлината се распрскува рамномерно без сенки
  • Добра отпорност на UV, хемикалии и разредувачи
  • Начин на обработка: термооформување, обработка на CNC рутер, ласерно сечење и др.
  • Употреба: изработка на производи од акрил, LED осветлување, постоља за рекламни брошури и др.
Спецификација
Тип опалДебелина (мм)Светлопропустливост (%)Осветленост (Lux)
29503531159
Плексиглас опал екструдиран

Дифузни акрилни табли - опал

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ