Плексиглас опал екструдиран Akrylon XT

приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
2050 х 30502; 3; 4; 5; 8; 10
Опис
  • Плексиглас опал екструдиран ( PMMA )
  • Добра отпорност на UV, хемикалии и разредувачи
  • Начин на обработка: термоформување, виткање и др.
  • Употреба: изработка на производи, светлечки табели, лице на 3D букви, постоља за рекламни брошури, сталажи во магацини, декорација на изложбени плочи и витрини, звучна изолација и др.
Плексиглас опал екструдиран Плексиглас опал екструдиран ( PMMA ) споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ