Тарпаулин TARP-900

грамаж
900г/м2

боја
RAL 9003
RAL 5002
RAL 7042
RAL 9006

Карактеристики

Димензии
Ширина (см): 300
Должина (м): 50
Опис
Тарпаулин со двострана сјајна површина, со UV заштита и лакирана од едната страна. Погоден за ТИР церади, покриви и др.
Спецификација
  • тежина: 900 г/м2
  • плетка: 2000*2000/34*34
  • jакост на кинење: 490 N/5см
  • jакост на истегање: 4000 N/5см
  • температурна издржливост: -30°С до +70°С
Цветен ТИР винил за превозни средства

Тарпаулин еднострано лакиран и UV заштита

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ