Тарпаулин TARP-680

грамаж
680г/м2

боја
RAL 9016
RAL 9006

Карактеристики

Димензии
Ширина (см): 300
Должина (м): 50
Опис
Тарпаулин со двострана сјајна површина, со UV заштита и лакирана од едната страна. Погоден за ТИР покриви и др.
Спецификација
  • тежина: 680 г/м2
  • плетка: 1000*1000/20*20
  • jакост на кинење: 220 N/5см
  • jакост на истегање: 2500 N/5см
  • температурна устойчивост: -30°С до +70°С
Цветен ТИР винил за превозни средства

Тарпаулин еднострано лакиран и UV заштита

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ