Тарпаулин POLYMAR 8210

грамаж
650г/м2

боја
RAL 9010
RAL 1014
RAL 3002
RAL 6026
543
705
RAL 9006
RAL 9005

Карактеристики

Димензии
Ширина (см): 250
Должина (м): 65
Опис
Тарпаулин со сјајна површина и лакирана од едната страна.
Погоден за ТИР завеси, покриви и др.
Тежина
650 г/м2
Јакост на истегање
2500/2500 N/50 mm
Јакост на кинење
250/250 N
Цветен ТИР винил за превозни средства

Тарпаулин еднострано лакиран

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ