Самолеплива фолија за печатење ORAJET 3951RA

печат
SOLV UV LATEX
температура
-50°C +100°C
дебелина
55 µm
лепило
репозиционирачко перманентно сиво/проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
10г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1050, 1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Характеристики

Уточнения
Обявената цена важи за покупка на ролка. Възможна е поръчка и на по-малко количество. За повече нформация, моля свържете се с нас на посочените телефони

Карактеристики

Опис
Каст PVC самолеплива фолија за дигитално печатење со солвентни, еко-солвентни, латекс и UV мастила. Предвидена е за долгорочни реклами на отворено, како информациона и означителна графика, корпоративна идентичност, целосно облепување на превозни средства и др. RapidAir® технологијата за истиснување на воздухот дава можност за брза и лесна апликација без создавање на меурчиња. За заштита на истата од механички оштетувања и UV зрачење, се препорачува да се ламинира со каст PVC ламинати Oraguard 290 и Oraguard 293
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
Лепило
репозиционирачко, сиво
Минимална температура на апликација
> +8°C
Температурна издржливост
-50°C до +100°C
Каст PVC фолио за брандиране на превозни средства

Каст PVC фолија (55 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ