Самолеплива фолија за печатење ORAJET 3981RA

печат
SOLV UV LATEX
температура
-50°C +100°C
дебелина
50 µm
лепило
репозиционирачко перманентно сиво
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
10г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Каст PVC самолеплива фолија за солвентен, екосолвентен, латексов и UV печат. Предвидена е за долгорочни надворешни реклами, како целосно облепување на автомобили, информациона, означителна графика и др. RapidAir® технологијата за избуткување на воздухот дава можност за брза и лесна апликација без образување на меурчиња. За заштита на дигиталните принтови од механички оштетувања и UV зрачења, се препорачува да се ламинира со каст PVC ламинат Oraguard 289F
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
Лепило
репозиционирачко, перманентно, сиво
Минимална температура на апликација
> +8°C
Температурна отпорност
 -50°C до +100°C
Висок клас фолио за цялостно облепяне на автомобили

Висока класа PVC фолија (50 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ