Самолеплива фолија за печатење LG LD821TG

печат
SOLV
температура
-45°C +82°C
дебелина
60 µm
лепило
сиво репозиционирачко
Трајност
8г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Каст PVC фолија за дигитален печат со солвентни и екосолвентни мастила. Погодна е за долгорочни надворешни рекламни решенија. Airfree™ технологијата дава можност за лесна и брза монтажа без образување на меурчиња.
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана, 100 г/м2
Лепило
репозиционирачко, перманентно, сиво
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна издржливост
-45°C до +82°C
Самозалепващо фолио за цифров печат

Каст PVC фолија (60 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ