Самолеплива фолија за печатење LG LD923TGF

печат
SOLV ECO-SOLV
температура
-45°C +82°C
дебелина
50 µm
лепило
репозиционирачко перманентно сиво
Трајност
8г.

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Каст PVC самолеплива фолија за дигитален печат со солвентни и еко-солвентни мастила. Погодна е за апликации на 3D кривини, информациони графики, облепување на превозни средства, и др. Airfree™ технологијата овозможува лесна монтажа без меурчиња.
Површина
сјај
Лепило
репозиционирачко, перманентно, сиво
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна отпорност
-45°C до +82°C
Самозалепващо фолио за цифров печат

Каст PVC фолија (50 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ