Трансферна хартија Siser Laser White

печат
Дигитален печат
време за трансфер
15 + 10 сек.
температура на пране
до 40°С
натиск
4~5bar
температура на трансфер
200°C

Димензии

Формат на листот
А3

Карактеристики

Опис
 • Трансферна хартија за ласерен принтер со и без масло
 • Термотрансфер врз светол текстил: памук, полиестер и комбинација од двете
Инструкции за апликација
 • Принтање: подесувањата се според моделот на принтерот
 • Катирајте на катер или рачно
 • Поставете ја хартијата врз текстилот со подлошката нагоре. Притиснете со пресата 15 сек.
 • Отстранете подлошката, покријте го потребниот дел со силиконска хартија. Трансферирајте уште 10 сек.
 • Температура на трансфер: 200°С; притисок 4-5 bar.
Перење
 • Почекаје 24 часа по трансферирањето
 • Макс. температура на перење: 40°С
 • Не користете белило или други агресивни препарати
 • Да не се користи хемиско чистене и сушари

Опис

Документација
Трансферна хартия за светъл текстил Siser Термотрансферна хартија за светол текстил споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ