Трансферна хартија CopyFUN Grey

печат
Дигитален печат
време за трансфер
20 сек.
температура на пране
до 30°С
температура на трансфер
190°С

Димензии

Формат на листот
A3

Карактеристики

Опис
 • Трансферна хартија за ласерски принтер со и без масло
 • Термотрасфер врз тврди површини како чаши, дрво, картон, метал или алуминиум
Инструкции за апликација
 • Трансферирање со термопреса за чаши:
  • Принтање врз безбојната страна (печатењето е во miror image)
  • Исечете околу сликата така што да оставите 3мм слободно место
  • Залепете ја хартијата со термоотпорна лента кон чашата
  • Поставете ја чашата во термопресата 3мин на 175°С
  • Отстранете ја трансферната хартија по 5мин (додека чашата е сеуште топла)
  • Поставете ја во печката 5мин. на 200 степени
  •  

Опис

Документација
Хартия за цифров печат и трансфер върху текстил или твърди повърхности Copyfun

Термотрансферна хартија за тврди површини

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ