Трансферна хартија CopyFUN Orange

печат
Дигитален печат
време за трансфер
15 сек.
температура на пране
до 30°С
температура на трансфер
190°С

Карактеристики

Формат на листот
А3
Опис
 • Трансферна хартија за ласерен принтер без масло
 • Термотрансфер врз светол текстил
Инструкции за апликација
 • Принтање:
  • резолуција: 1200*600dpi
  • поставување на хартијата: labels
  • поставка за печат: mirror image
 • Трансферирајте со термопреса за 15сек при 190°С со среден или висок притисок
 • Отстранете ја хартијата по 2сек
Документација
Хартия за цифров печат и трансфер върху текстил или твърди повърхности Copyfun

Термотрансферна хартија за светол текстил

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ