Трансферна хартија CopyFUN New Black

печат
Дигитален печат
време за трансфер
12 сек.
температура на трансфер
145°С

Димензии

Формат на листот
А3

Карактеристики

Опис
  • Трансферна хартија за ласерски принтер со или без масло
  • Термотрансфер врз темен текстил
Инструкции за апликација
  • Принтање:
    • резолуција: 1200x600dpi
    • поставка за хартијата: labels
  • Исечете го принтот на катер или рачно
  • Трансферирајте со термопреса за 12 сек  на 145°С со низок или среден притисок
  • Отстранете силиконската подлошка
Хартия за цифров печат и трансфер върху текстил или твърди повърхности Copyfun

Термотрансферна хартија за темен текстил

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ