Трансферна хартија CopyFUN Blue

печат
Дигитален печат
време за трансфер
15 сек.
температура на пране
до 30°С
температура на трансфер
190°С

Карактеристики

Формат на листот
А3
Опис
  • Трансферна хартија за принтирање на ласерен принтер со и без масло
  • Термотрансфер врз светол текстил
Инструкции за апликација
  • Принтање:
    • резолуција: 1200*600dpi
    • поставување на хартијата: heavy
  • Трансферирајте со термопреса, 15сек на 190°С
  • Отстранете ја хартијата по 2сек
Документација
Хартия за цифров печат и трансфер върху текстил или твърди повърхности Copyfun

Термотрансферна хартија за светол текстил

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ