Трансферна хартија CopyFUN Pink

печат
Дигитален печат
време за трансфер
30 сек.
температура на пране
до 30°С
температура на трансфер
145°С

Димензии

Формат на листот
A4

Карактеристики

Опис
 • Трансферна хартија за ласерен принтер без масло
 • Термотрансфер врз светол текстил
Инструкции за апликација
 • Принтирање:
  • резолюција: 1200x600dpi
  • поставка за хартијата: labels
 • Принтајте од лепливата страна на хартијата
 • Загрејте го текстилот, врз кој ќе трансферирате 3сек на 145°С
 • Поставете ја хартијата врз текстилот и трансферирајте со термопреса 30сек на 145°С со среден притисок
 • Отстранете ја хартијата по 3 секунди
 • На крај притиснете одново за 30 секунди (користете ја заштитната подлошка за да ја заштитите сликата)
Документација
Хартия за цифров печат и трансфер върху текстил или твърди повърхности Copyfun

Термотрансферна хартија за светол текстил

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ