Самолеплива оптички проѕирна фолија LG LP3962

печат
SOLV LATEX UV
дебелина
90 µm
лепило
removable проѕирно
Трајност
1г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50

Карактерстики

Опис
Самолеплива оптички проѕирна PVC фолија за солвентен, латекс и UV печат. Погодна е за краткорочни (до 1 година) употреби на отворено и затворено - промоционална графика и декорација врз прозорци, витражи и други стаклени површини.

Карактеристики

Спецификација
  • Површина: сјај
  • Лепило: отсранувачко, проѕирно
  • Подлошка: полиестерна (PET) 0.075мм
  • Минимална температура на апликација: > +10°C
Самозалепващо фолио за цифров печат Оптички проѕирна PVC фолија (90 микрона) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ