Тампон-печатна машина TIC 203S

Автоматична трансверсна машина за тампон печат

Производител: TIC

Автоматска двобојна машина


Опис

  • Отворен систем со печатачка површина до 150/200 мм
  • Максимална брзина: 750 циклуси/час
  • Тампоните се движат и странично, додека печатниот детал останува неподвижен
  • Положбата на работната маса и на тампоните се регулира во 4 насоки
  • Дијаметар на мастилницата (мм): Ø70, Ø82, Ø90
  • Димензии (мм): должина 705 х ширина 554 х висина 692

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ