Тампон-печатна машина TIC 183S

Производител: TIC

Автоматска двобојна машина за тампон-печат


Опис

  • Отворен систем со печатачка површина до 2 х 100/100 мм
  • Дијаметар на мастилницата (мм): Ø70, Ø82, Ø90
  • Максимална брзина: 1100 циклуси/час
  • Совалка за позиционирање на деталите - 127 мм
  • Положбата на работната маса и на тампоните се регулира во 4 насоки
  • Хоризонталното движење од 152 мм дозволува печат на многу големи детали
  • Димензии (мм): должина 705 х ширина 441 х висина 692

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ