Тампон-печатна машина TIC 181S

Производител: TIC

Автоматска еднобојна машина за тампон-печат


Опис

  • Отворен систем со печатачка површина до 100/200 мм
  • Максимална брзина: 1800 циклуса/час
  • Дијаметар на мастилницата: Ø70 мм
  • Позицијата на работната маса и на тампоните се регулира во 4 насоки
  • Хоризонталното движење од 120 мм овозможува печат и на многу големи детали
  • Димензии (мм): должина 560 х ширина 374 х висина 530

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ