Тампон-печатна машина TIC 182S

Производител: TIC

Автоматска еднобојна машина за тампон-печат


Опис

  • Отворен систем со печатачка површина до 100/300 мм
  • Дијаметар на мастилницата (мм): Ø70, Ø82, Ø90
  • Максимална брзина: 1600 циклуса/час
  • Положбата на работната маса и на тампоните се регулира во 4 насоки
  • Хоризонталното движење од 152 мм дозволува печат и на много големи детали
  • Димензии (мм): должина 705 х ширина 441 х висина 860

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ