Тампон-печатна машина TIC 177H

Производител: TIC

Рачна еднобојна машина за тампон-печат


Опис

  • Отворен систем со печатачка површина до 100/100 мм
  • Позицијата на работната маса и на тампонот се регулира во 4 насоки
  • Димензии (мм): должина 367 х ширина 170 х висина 455

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ