CO2 Ласер KT6090

CO2 лазер KT9060

Универзален ласер за сечење и гравирање на неметали


Опис

Основна конфигурација:

  • Работна маса: 900 мм х 600 мм
  • 80W CH затворена CO2 ласерска туба
  • Црвена точка
  • Воден чилер
  • DSP Контролер
  • Упатство за употреба

Опции:

  • Z маса
  • Индустриски воден чилер CW5200
  • Ротациона приврзаност

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ