Ласерска туба

Производител: CH & RECI

Ласерски туби за CO2 ласер


Опис

  • Параметри
СеријаМоќност (w)Должина (мм)Дијаметар (мм)
F40800 
CH R660120080
CH T780125080
CH T7100140080
RECI Z4/S4/W4100140080
RECI S6/W6150165080
RECI S8/W8180185080

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ