Ласер JQ1325

Комбиниран лазер за метали и пластмасиАвтоматична глава за лазер JQ1325

  Производител: JQ Laser

  Комбиниран ласер за плексиглас и метал


  Опис

  Основна конфигурација:

  • Работна маса 1300 мм х 2500 мм
  • Специјална ласерска глава:
   • при сечење на метали се крева и спушта автоматски
   • за сечење на неметали е неопходно рачно подесување
  • Макс. брзина на сечење: 40000 мм/мин
  • Макс. брзина на гравирање: 70000 мм/мин
  • Макс. дебелина на сечење на метал: 2 мм
  • Систем за задвижување: серво мотори и СВД
  • 100W, RECI затворена CO2 ласерска туба
  • PowerCut контролер
  • Софтвер
  • Упатство за употреба

  Опции:

  • CCD камера за сечење по контура
  • Работна маса тип "пчелна пита"
  • Пакет Комфорт
  • Пакет Моќност

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ