Леќи за ласер

Производител: EFR Laser

Резервни леќи за ласер


Опис

  • Димензии
Дијаметар (мм)Фокусно растојание (мм)
202”, 2.5”, 4”, 4.7”

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ