CO2 Ласер KT1390

CO2 лазер KT9060

Универзален ласер за сечење и гравирање


Опис

* Подобрена конструкција на куќиштето

Основна конфигурација

  • Ножова маса 1300 мм х 900 мм
  • 100W CH затворена CO2 ласерска туба
  • Црвена точка
  • DSP контролер
  • Софтвер
  • Упатство за употреба

Опции

  • Z маса
  • Ротациона приврзаност
  • Индустриски воден кулер CW5200

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ