Пенокартон Airplac црн

приложение
интериорно

боја
070

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
1000 x 14005
Опис
  • Исклучително лесни табли со црна површина и срцевина од црна полистиренова пена
  • Начин на обработка: сечење, биговање, ламинирање
  • Употреба: подлошка на фото рамки, рекламни табли, декорација на информативни и изложбени штандове и др.
Черен пенокартон Artfoam за подложка на фото рамки и рекламни табла

Пенокартон со црна боја

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ