Меш coated 270 г/м2 сo подлошка

печат
SOLV
грамаж
270г/м2
оплетка
1000*1000/9*9

Карактеристики

Димензии
Ширина (см)320
Дoлжина (м)70
Опис
  • Coated меш сo подлошка
  • Не пречи на светлината да преминува
  • Покачена издржливост за секаква употреба
  • Употреба: реклами, изложени на силен ветер пред прозорци, објекти во изградба и др.
Спецификација
  • Тежина: 270 г/м2
  • Плетка: 1000*1000/9*9

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ