Coated винил фронтлит Banex 400 г/м2

печат
SOLV LATEX
грамаж
400г/м2
оплетка
1000*1000/16*16
приложение
Frontlit

Карактеристики

Димензии
Ширина (см)110, 137, 160, 250, 320
Должина (м)50, 70
Опис
  • Coated винил фронтлит сo мат површина
  • Одлични карактеристики при печатење
  • Добра отпорност на атмосферски влијанија
  • Употреба: надворешна реклама, светлечки кутии, покривање на различни конструкции и др.
Спецификација
  • Тежина: 400 г/м2
  • Плетка: 1000*1000/16*16
Ламиниран и промазан винил за цифров печат

Coated винил за предно осветлуване

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ