Меш coated 270 г/м2, 12*12

печат
SOLV
грамаж
270г/м2
оплетка
1000*1000/12*12

Карактеристики

Димензии
Ширина (см)320
Должина (м)50, 70
Опис
  • Coated меш
  • Не пречи на светлината да преминува
  • Употреба: реклами, изложени на силен ветер пред прозорци, објекти во изградба и др.
Спецификација
  • Тежина: 270 г/м2
  • Плетка: 1000*1000/12*12
Винилна мрежа меш за цифров печат

Coated меш за солвентен печат

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ