Ламиниран винил фронтлит Banex 280 г/м2

печат
SOLV
грамаж
280г/м2
оплетка
500*500/9*9
приложение
Frontlit

Карактеристики

Димензии
Ширина (см)320
Должина (м)70
Опис
  • Ламиниран винил со мат површина за предно осветлување
  • Одлични карактеристики при печатење
  • Добра отпорност на атмосферски влијанија
  • Употреба: надворешна реклама, светлечки кутии, покривање на различни конструкции и др.
Спецификација
  • Тежина: 280 г/м2
  • Плетка: 500*500/9*9
Ламиниран и промазан винил за цифров печат

Ламиниран винил за предно осветлување 280 г/м2

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ