Скалпел OLFA OL

Производител: OLFA

Нож за сечење на подови материјали


Опис

  • Употреба: појачан скалпел за подови материјали со вдлабнат канал на сечилото, за сечење на подови материјали со различна дебелина. Од другата страна на скалпелот има крај за превиткување на подовите материјали
  • Резервни ножеви: LB, LBB, LBD, LSOL

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ