Резервни ножеви OLFA LBB-50

Производител: OLFA

Резервни сечила за голем број макетни ножеви OLFA: OL, L-1; L-2; L-3; L-5; BN-AL; KL; NOL-1; XL-2 и др.


Опис

  • Сечила од нерѓосувачки челик
  • Погоден за сечење на фолија за прозорци, винил, тапети, картон и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ