Резервни ножеви OLFA LB-50

Производител: OLFA

Резервни сечила за различни модели макетни ножеви OLFA: OL; L-1; L-2; L-3; L-5; BN-AL; NOL-1 и др.


Опис

  • Резервни ножеви од челик
  • Погодни за сечење на фолија, винил, тапети, балатум и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ