Резервни ножеви OLFA LBD-50

Производител: OLFA

Резервни сечила за голем број макетни ножеви L-1; L2; L-3; L-5; BN-АL; OL и др.


Опис

  • Стандардни резервни сечила
  • Погодни за сечење на хартија, картон, фолија, винил и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ