Макетен нож OLFA L-5

Производител: OLFA

Нож за линолеум, макети, подни престилки, гипс картон и др.


Опис

  • Држач од полипропилен, засилен со стаклени влакна и еластомер
  • Примена: во градежништвото и индустријата
  • Сечила: LB, LBB, LBD, LSOL, SWB

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ