Резервни ножеви OLFA ABS/ AB-50S

Производител: OLFA

Резервни сечила за голем број макетни ножеви OLFA: S; SVR-2; 180 black; 300; NA-1; A-3 и др.


Опис

  • Резервни ножеви од нерѓосувачки челик
  • Погодни за сечење на фолија, тапети, гума, картон, хартија и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ