Макетен нож OLFA S

Производител: OLFA

Нож за PVC фолија, хартија, картон и др.


Опис

  • Примена: за сечење на хартија, PVC- фолија, опаковки и др.
  • Резервни ножеви: AB (стандардни), ABS (од нерѓосувачки челик), ABB (црни со специјално калено сечило)

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ