Макетен нож OLFA SVR-2

Производител: OLFA

Нож за витражни фолии, тапети и др.


Опис

  • Професионален макетен нож со острило од нерѓосувачки челик
  • Механизмот за автоматско заклучување го осигурува безопаснто пренесување, дури и во џебот
  • Примена: за сечење на тапети, витражни фолии и др. Различна примена во занаетчиството и уметноста
  • Острила: AB (стандардни), ABS (од нерѓосувачки челик), ABB (црни со специјално калење)

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ