Макетен нож OLFA А-3

Производител: OLFA

Нож за PVC фолија, хартија, плакети и др.


Опис

  • Примена: за сечење на плакети, хартија, PVC- фолија и др. Погоден за апликации, удобен и лесен за употреба.
  • Сечила: AB (стандардни), ABS (од нерѓосувачки челик), ABB (црни со специјално калено сечило)

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ