Резервни ножеви OLFA AB/AB-50

Производител: OLFA

Резервни ножеви за различни модели на скалпери OLFA: S; SVR-2; 180 black; 300; NA-1; PA-2; A-2 и др.


Опис

  • Резервни ножеви од јаглероден челик
  • Погодни за сечење на фолија, винил, тапети, гипс картон, покривни материјали и др..

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ