Мономерна фолија за печатење ORAJET 3164HT

печат
SOLV | LATEX | UV
температура
-40°C +80°C
дебелина
100 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
4г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
  • Самолеплива мономерна, бела PVC фолија, сјај и мат
  • Погодна за солвентен, екосолвентен, латекс и UV печат
  • За внатрешни, краткорочни и среднорочни надворешни употреби.
Спецификација
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна - 135 г/м2
  • Лепило: полиакрилатно, перманентно, проѕирно со висока првична сила на лепење (high-tack)
  • Сила на лепење: 22 N/25 mm

Карактерстики

Самозалепващо фолио за дигитален печат Orajet

Мека PVC хај-так фолија (100 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ